Huomenta.

Heräsin tosiaan vasta, tää unirytmi on kääntyny pikkuhiljaa enemmän ja enemmän yövalvomisen puolelle. Viime yönä mentiin kyllä petiin jo 0.2 jälkeen, mutta en saanut unta ainakaan puoleentoista tuntiin. t taas nukahti melki välittömästi. Siunaus sinänsä tuo unenlahja.. paitsi mulle joka saa sit kuunnella kuorsausta :) n-joo, oon oikeestaan jo siihenkin tottunut ettei kyl juurikaan häiritse. Se-Hän kuorsaa sitäpaitti hiukan vaisummin kuin ennen, syynä ehkä n. 2kg elopainoa joka vaan on hävinnyt johonkin.

Aamukahvi on parasta. Aamupaskakin olis kiva juttu jos meidän viemäri ei olis tukossa ja sinne uskaltais mennä sellasen tekemään... kellarissa on sentään saunan vessa johon pääsee tarpeillensa, muuten oliskin hieman hankalaa. Hankalampaa.
No tää on pientä.
Voisin lopettaa valittamisen ja negatiivisuuden ja kyynisyyden ennenku ne syö mut elävältä.. tunnen jo sellasen itseääntuhoavan voiman tekevän mussa työtään. pelottavaa, saankohan sen pysähtymään ennen muuttumista katkeraksi ruttunaamaiseksi ihmiskuvatukseksi.
Tai teennäiseksi it´s ok-kuoreksi.


Noh niin, mitäs tänään? Perjantai. Jjep. Hah, tässä paskakylässä ei oo mitään aktiviteettia ihan sama mikä viikonpäivä. Lenkkeillä vois, ja pelata, ehkä vähän shoppailla kirpparilla tai vaatekaupoissa... jos ei olis jo nurkat ja lattiat täynnä vaatteita, housujapaitojahameitasukkia AARGH ja suurin osa ihan turhaa, mut en voi heittää pois, ehkä vielä joskus niitä käytän eikö niin! Jup ja ihan varmaan. Kun jaksais ja vähän kovettais sydäntään vois inventoida puolet kamoista uffille ja leijailla sen jälkeen pari senttii maanpinnan yläpuolella, ylimääränen kama on hirveä painolasti pienen ihmisen harteilla. Saatanan materialistinen yhteiskunta. Don´t blaim yourself, blaim the society.


Näin taas ikäviä unia viime yönä. Kumma et unessa voikin olla niin vahva tunnelataus, yhtä voimakas paha olo kuin hereillä, tai vielä pahempikin, tietenkin, kun se osuu suoraan johonkin paljaaseen uniminään, ei oo valvetietoisuutta päällä suojaamassa. Pahalta tuntui, ja mua inhottaa ne ympäristöt mun unissa, kylmiä, kolkkoja, jollain tapaa tuttuja mut sairaan vääristyneitä.. outoa, pelottavaa. Sellasista unista on helpotus herätä.
En halua miettiä noita nyt, tullee vuan kehno olo.

t pomppas ylös vastaan puhelimeen, viemäri-ongelmasta soitellaan... josko tänään pääsis suihkuun. ?

Netti kiinni ja tekemään jotain Oikeaa. Ciao..

Fiilis: sekalainen, tunnistamaton.